Frizerski salon


Trgovina


Domov

Vabljeni v moj novi frizerski salon – HIŠA LASNIH MISLI.

Frizerka sem želela postati že v otroštvu. Punčke so bile vedno postrižene, pa tudi moj frufru je na fotografijah iz otroštva vedno kratek. Leta 1985 sem se vpisala na srednjo frizersko šolo, svojo frizersko pot pa sem začela leta 1988 v salonu Dragice Kern in se tam naučila veščin frizerstva v znamenitem salonu Frkolin. Leta 1993 je Dragica Kern odprla drugi salon na Ciril-Metodovem trgu in me povabila k nadaljnjemu sodelovanju.

Leta 1997 sem odprla svoj prvi salon Alexandra Hairstyling v Bežigrajskem dvoru in odlična ekipa štirih zaposlenih je kmalu imela zelo veliko dela. Ves čas smo se tudi izobraževali na seminarjih v tujini in doma. V Portorožu sem pomagala pri šovih znamenitih mojstrov iz frizerskih hiš, ki imajo svojo akademijo, Vidal Sassoon, Toni & Guy, Patrick Cameron in drugi. V Londonu in Milanu sem bila tudi večkrat na prej naštetih akademijah in si tam pridobivala novo znanje o tehnikah striženja in barvanja.

Leta 2002 so me iz blagovne hiše Maximarket povabili, naj odprem salon v elitni lokaciji njihove pasaže. Ker pa je postal salon glede na potrebe in večje povpraševanje premajhen, sem leta 2008 po prenovi Maxijeve pasaže odprla nov, večji salon, ki je bil namenjen mlajši in starejši populaciji – ALEX HAIR LINE. V ekipi je bilo 12 odličnih frizerjev, nekaj med njimi pa se jih je pozneje odločilo za samostojno pot. Te spremembe so bile razlog za odločitev, da sem polovico prostora namenila kozmetičnemu salonu, saj je bilo povpraševanje po kozmetičnih storitvah veliko. Leta 2009 je nastal ALEX HAIR & BODY LINE. Uspešna zgodba, zadovoljne stranke, nasmehi na obrazih.

Leto 2012 je bilo zame spet prelomno. Odločila sem se, da bom odprla salon v Jaršah pri Domžalah, kar bo nadaljevanje moje frizerske poti, a nekoliko bolj intimno, v domačem okolju.

Od 1. septembra se vidimo v Srednjih Jaršah pri Domžalah, na Golčajski ulici 4, kjer bom še vedno z vsem srcem pri vaših laseh in vam še bolj na voljo.

HIŠA LASNIH MISLI MISLI NA VAS – 031 306 991.

Saša Struga
 

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani