Frizerski salon


Trgovina


Trajno ravnanje las

Nočete več imeti skodranih las?

Želite uporabiti izdelek, ki je 100 % brez formaldehida?

Veste, da je ta izdelek Keune keratin Smoothing treatment?

Postopek trajnega ravnanja las za štiri do šest mesecev trajno zravna naravno skodran ali valovit las, izdelek pa je 100 % brez formaldehida.

Učinek trajno zravnanih las je mogoče doseči s kemičnim postopkom, pri katerem v lasu zamaknemo cistinske vezi. To je ravno nasprotno kot pri trajnem kodranju las. Postopek je primeren za vsako dolžino in vrsto skodranih las, razen za beljene lase.

In kako poteka postopek trajnega ravnanja las?
Najprej na suhe lase nanesemo Keune smoothing cream mixture polovico centimetra od lasišča in pustimo zmes učinkovati do 25 minut. Za tem preparat izpiramo z las s toplo vodo in nanesemo masko Keune keratin smoothing ter jo pustimo učinkovati tri minute.
Na dobro izpran in osušen las nanesemo serum Keune keratin smoothing in lase posušimo, za tem pa jih likamo z likalnikom, ki ni toplejši od 180 stopinj. Na popolnoma raven las začnemo nanašati Keune keratin neutralizing balm in ga pustimo učinkovati 10 minut. Izperemo in osušimo z brisačo, nanesemo še sklepno fazo postopka, masko Keune keratin smoothing, ki ostane na laseh tri minute. Lase izperemo, posušimo, zlikamo. Postopek je končan po dveh urah in pol do treh.
Naslednjih 48 ur las ne močimo ali kakorkoli oblikujemo, da se cistinske vezi v lasu stabilizirajo in zadržijo novo gladko in ravno obliko.

Priporočamo nego za domačo uporabo, primerno za trajno zravnan las, in sicer šampon, balzam in masko Keune keratin smoothing.
 

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani