Saša Struga, Hiša lasnih misli

Dobrodošli v frizerski salon – HIŠA LASNIH MISLI

Misli na las so v moji glavi od nekdaj. Skozi leta raziskovanja in učenja o laseh, lasiščih in ljudeh so moje misli jasne… 

Samostojno pot frizerke sem začela v svojem prvem salonu leta 1997, imenovanem Alexandra Hairstyling Bežigrajski dvor. Prvi koraki in raziskovanje poti, ki se je napovedovala, so se začeli graditi tu. Pri svojem delu sem začela zadovoljevati svojo potrebo po gotovosti, pripadnosti in edinstvenih dosežkih. Odlično se počutim, ko sem v stiku z drugimi ljudmi, bodisi sodelavci ali gosti v salonu.

Leta 2002 smo se preselili v nov salon v podhodu Maximarketa pod imenom Alex hair & body line. S tem so se pojavili novi izzivi, pozitivna tekmovalnost, stiki z ljudmi in večja prepoznavnost. Vse to je bila motivacija za ustanovitev večjega salona in razširitev ekipe. Ta zgodba je trajala do leta 2013, ko sem se odločila, da si želim poenostaviti življenje.

V nekem trenutku sem začutila, da sta moja najpomembnejša projekta moja otroka in družina. Iz tega razloga sem se odločila za domači salon. Razvoj same sebe je zahteval popolnoma novo ime. Vrnitev domov, h koreninam in osnovnim motivacijam. Tako se je rodila Hiša lasnih misli… Potrebovala sem osebno zgodbo, iskrenost do sebe. Neskončno sem hvaležna za podporo svojih strank – prijateljev, ki so sledili vsakemu mojemu koraku, mi zaupali, se učili z mano in še danes gradimo našo skupnost ter pripadamo eden drugemu.

Naravnost in trajnost sta moji vodili. Končno sem prišla do bistva svojega dela. Želim slediti tvojim lasem, ohranjati tvojo rdečo nit, ki pa jo prilagodiva trenutnim trendom, oblikovati glede na njihove naravne danosti, skrbeti za uravnoteženo delovanje tvojih las in lasišča, barva tvojih las naj jih dolgoročno krepi in oblikuje, pogovor naj pelje do želenega videza, frizura naj služi tebi in ne ti njej, uporabljene sestavine naj bodo naravne, biorazgradljive, a učinkovite pri doseganju rezultatov. Trajnost je tudi odnos, ki ga gradiva v najini, naši zgodbi.

1. 9. 2023 je minilo 10 let od odprtja Hiše lasnih misli. Doma sem, in vsi, ki vam je pri meni všeč, ste del te družine. Skupaj se usmerjamo, razvijamo odnose, demokratično vodimo naš prostor, da zadovoljimo potrebe skupine, aktivno, dinamično in navdušujoče se podajamo v nove podvige. Za naprej pa si zastavimo naslednje cilje: določimo si ritem, izogibajmo se izčrpanosti, bodimo iskreni pri pohvalah drugih, dajmo drugim čas, da izrazijo sebe, vključno z dvomi, zadržki in ugovori, izogibajmo se negativnim mislim o sebi in drugih, tvorimo zavezništva z ljudmi, ki dopolnjujejo naše sposobnosti. Težavne naloge, ki se bodo preko vaših las in lasišča celostno spremenile, bomo obravnavali odločno. Izrazili bomo jasno mnenje o temah, ki se jim drugi izogibajo ali jih zanikajo. Zavzemali se bomo za vse člane skupine, še posebej tiste, ki delujejo v ozadju.

Saša, Hiša lasnih misli – Misli na las, vas in nas.

Kategorije

Novo v ponudbi

Priljubljeno

Najbolj prodajano