Frizerski salon

Frizerka sem želela postati že v otroštvu. Punčke so bile vedno postrižene, pa tudi moj frufru je na fotografijah iz otroštva vedno kratek. Leta 1985 sem se vpisala na srednjo frizersko šolo, svojo frizersko pot pa sem začela leta 1988 v salonu Dragice Kern in se tam naučila veščin frizerstva v znamenitem salonu Frkolin. Leta 1993 je Dragica Kern odprla drugi salon na Ciril-Metodovem trgu in me povabila k nadaljnjemu sodelovanju.

Leta 1997 sem odprla svoj prvi salon Alexandra Hairstyling v Bežigrajskem dvoru in odlična ekipa štirih zaposlenih je kmalu imela zelo veliko dela. Ves čas smo se tudi izobraževali na seminarjih v tujini in doma. V Portorožu sem pomagala pri šovih znamenitih mojstrov iz frizerskih hiš, ki imajo svojo akademijo, Vidal Sassoon, Toni & Guy, Patrick Cameron in drugi. V Londonu in Milanu sem bila tudi večkrat na prej naštetih akademijah in si tam pridobivala novo znanje o tehnikah striženja in barvanja.

Leta 2002 so me iz blagovne hiše Maximarket povabili, naj odprem salon v elitni lokaciji njihove pasaže. Ker pa je postal salon glede na potrebe in večje povpraševanje premajhen, sem leta 2008 po prenovi Maxijeve pasaže odprla nov, večji salon, ki je bil namenjen mlajši in starejši populaciji – ALEX HAIR LINE. V ekipi je bilo 12 odličnih frizerjev, nekaj med njimi pa se jih je pozneje odločilo za samostojno pot. Te spremembe so bile razlog za odločitev, da sem polovico prostora namenila kozmetičnemu salonu, saj je bilo povpraševanje po kozmetičnih storitvah veliko. Leta 2009 je nastal ALEX HAIR & BODY LINE. Uspešna zgodba, zadovoljne stranke, nasmehi na obrazih.

Leto 2012 je bilo zame spet prelomno. Odločila sem se, da bom odprla salon v Jaršah pri Domžalah, kar bo nadaljevanje moje frizerske poti, a nekoliko bolj intimno, v domačem okolju, kjer sem še vedno z vsem srcem pri vaših laseh in vam še bolj na voljo.

HIŠA LASNIH MISLI MISLI NA VAS

Saša Struga

Si želite zdrave, krepke in sijoče lase?

Bi radi privabili čim več pogledov?

Prisegate na kakovost izdelkov za lase?

Le lasje, ki so zdravi, krepki in sijoči, privabljajo poglede. V frizerskem salonu Hiša lasnih misli je skrb za zdrave lase v ospredju. Privoščite jim razkošno doživetje z izdelki, ki izboljšajo in obnovijo strukturo vaših las.

V frizerskem salonu uporabljam le najboljšo profesionalno kozmetiko za lase.
 

Pravilno negovani lasje se razlikujejo in vsak posameznik potrebuje natančno določeno nego, da ohrani njihovo ravnotežje, moč in sijaj. Zato se prepustite svetovanju in razvajanju profesionalnega striženja, strokovnega barvanja in negi vaših las.

Razvajala vas bom na masažnih stolih shiatsu.
 

Storila bom vse, da bo vaš obisk pri meni prijeten in da boste odšli zadovoljni.
 

Čas je ena najdragocenejših vrednot sodobne družbe. Nikoli ga ni dovolj in vedno nam polzi iz rok. Kadar ga razdelimo med obveznosti, ga poklonimo ali delimo z najbližjimi, ga konec dneva za nas preprosto zmanjka. V svojem salonu bi vam ga rada vrnila vsaj nekaj. Ga vsaj malo ustavila. Vas prepričala, da si ga morate preprosto vzeti.