Striženje las

Bi bili radi videti drugačni?

Ste se odločili, da je čas za spremembo?

Želite biti nekoliko posebni zaradi svoje nove pričeske?


Striženje las in oblikovanje pričeske ves čas zahteva seznanjanje z novimi tehnikami striženja, zato se izobražujemo na seminarjih doma in v tujini.

Znane frizerske hiše s svojimi strokovnjaki nadgrajujejo naše znanje in zamisli. Kljub temu pa ostajamo na svoji poti in svojo kreativnost združimo z vašo osebnostjo.

Pri striženju las vedno upoštevamo vaše želje, predlagamo pa vam podrobnosti, zaradi katerih bo vaš videz bolj oseben.

Naša vloga v svetu je različna, čemur je treba prilagoditi tudi videz naše pričeske. Moden, a klasičen videz je primeren za poslovno okolje, ki zahteva modno-klasičen slog. Lase lahko oblikujemo zelo različno, mora pa biti strokovno, pri čemer je vedno v ospredju prijazno ravnanje z vašimi lasmi.

Klasično striženje las

Klasično striženje las zajema ravne linije, stopničasto striženje, paž in graduirani bob – paž. Naj vas ime ne zavede, saj je mogoče s klasičnim načinom striženja ustvariti pričesko, s katero boste prav tako videti modno za vsako priložnost.

Modno striženje las

Modno striženje las je polno domišljije in kreativnosti, striženje je drzno. Odločite se lahko za asimetrijo, močne frufruje, izrazite sprednje in zadnje dele, ki jih dodelamo z detajli in še podkrepim z barvo.