DAVINES ALCHEMIC kreativni balzam Marine Blue

DAVINES ALCHEMIC Creative Conditioner Marine Blue

34,50 

Balzam za začasno obarvane lase, 250 ml

Balzam za ustvarjanje barv na blond ali posvetljenih laseh. Začasna barva, intenzivnost je odvisna od začetnega tona in postopoma upada po nekaj pranjih.

Opis

Davines Alchemic kreativni balzam Marine Blue, modri pigmenti  za živahne barvne rezultate. Jojobino olje nudi sijaj, mehkobo in visoko negovalno moč.

98 % biorazgradljivih sestavin.* 95 % sestavin naravnega izvora.**

* Biorazgradljivost, izračunana kot vsota odstotkov vseh hitro biološko razgradljivih surovin po metodi OECD 301: ta metoda opredeljuje kot hitro biorazgradljive sestavine, ki so se v 28 dneh razgradile za najmanj 70 %.
** Pri Davinesu je sestavina opredeljena kot sestavina naravnega izvora, če je 100 % njene molekularne strukture naravnega izvora, brez sintetičnega dela.
Brez silikonov. Lončki iz reciklirane plastike. Plastične etikete iz obnovljivih in rastlinskih virov. Embalaža z ničelnim odtisom.

 

plastic bank

Izdelek nanesite na umite, z brisačo osušene lase, pri čemer zagotovite popolno nasičenost izdelka na predelu, ki ga želite obarvati.
Pustite delovati do 20 minut. Temeljito sperite.

Če želite le osvežiti ali ohraniti predhodno nanešeno barvo, je priporočljivo skrajšati čas obdelave DAVINES ALCHEMIC KREATIVNEGA BALZAMA na 5-8 minut.
DAVINES ALCHEMIC KREATIVNI BALZAM se lahko uporablja samostojno ali v mešanici (tudi s tradicionalnimi ALCHEMIC balzami) za ustvarjanje barvnih rezultatov po meri.

DAVINES ALCHEMIC KREATIVNI BALZAM je oblikovan tako, da se postopoma izpira. Odtenek je zelo spremenljiv in je odvisen od stanja in poroznosti las ter tudi od izbranega kreativnega balzama ALCHEMIC .
Na splošno se intenzivnost barve hitreje zmanjša na zdravih ali naravnih laseh kot na poroznih ali močno posvetljenih laseh. Na zdrave ali naravne lase bo morda potrebno nanesti nežnejše barve ALCHEMIC kreativnega balzama na vsaka 2-4 šamponiranja, na posvetljene lase pa bo morda treba nanesti bolj pastelne barve (Coral, Pink, Lavander) na vsakih 5-6 šamponiranj, medtem ko lahko intenzivnejši (Navy Blue in Teal Blue) ohranijo intenzivnost dlje časa (8-10 šamponiranj).

Dodatne informacije

Teža 0,275 kg
SESTAVINE: 
AQUA / WATER / EAU, CETYL ALCOHOL, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, POLYGLYCERYL-4 OLEATE, BEHENETH-25, GLYCERYL STEARATE, BENZYL ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL / SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, TOCOPHEROL, GLYCERYL OLIVATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, SODIUM BENZOATE, HYDROGENATED RAPESEED ALCOHOL, CITRIC ACID, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, SCLEROTIUM GUM, BASIC BLUE 99, HC BLUE NO. 15.
Tukaj navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo. Vedno si oglejte embalažo izdelka za najnovejši seznam sestavin.

Iz iste linije izberite še