DAVINES NATURALTECH Energizing Seasonal Superactive obnovitveni tretma

DAVINES ENERGIZING Seasonal Superactive

80,00 

Obnovitveni tretma za lasišče in krhke lase, nagnjene k izpadanju, 100 ml

Regeneracijski losjon za krhke lase, nagnjene k izpadanju, za uporabo tako pri izpadanju las zaradi stresa in sezonskih dejavnikov kot tudi kot preventiva. Deluje kot tretma za krepitev las, zmanjša izpadanje las in izboljša gostoto in sestavo las.

Opis

Čemu je namenjen Energizing Seasonal Superactive tretma? Zahvaljujoč svojim stimulativnim in tonizirajočim lastnostim ta losjon za lase zmanjša izpadanje las* zaradi stresa in sezonskih dejavnikov:

  • 27 % po 56 dneh;
  • 34 % po 84 dneh.

Poleg tega ta izdelek za krhke lase, nagnjene k izpadanju, izboljša občutek splošnega ugodja lasišča.

*Instrumentalni testi na 20 preiskovancih, uporaba poživljajočega šampona in Energizing Seasonal Superactive tretmaja v neodvisnih laboratorijih.

Izpadanje las se začne na lasišču. Rešite problem korenin s formulami Davines, ki preprečujejo izpadanje las. Odkrijte vse posebne izdelke za krhke lase v liniji Naturaltech Energizing. Kombinirajte ta losjon proti izpadanju las z revitalizacijskim šamponom, kot je Energizing šampon, da lasem povrnete novo življenje in moč.

Prednosti izdelkov proti izpadanju las in zakaj jih uporabljati v svoji lasni rutini:
Če imate lomljive lase, ki radi izpadajo, je nujno, da v svojo rutino za lase vključite posebne izdelke, da preprečite težavo. Pravzaprav izdelki proti izpadanju las poleg tega, da so indicirani za boj proti izpadanju las, pomagajo ponovno uravnovesiti lase v fazi rasti.

plastic bank

Kako preprečiti izpadanje las z Davines Energizing Seasonal Superactive in s katerimi izdelki ga kombinirati?

  • Losjon za lase nanesite na umite in z brisačo osušene lase in masirajte, dokler se popolnoma ne vpije;
  • Ne izpirajte, ampak pustite, da izdelek proti izpadanju las deluje;
  • V primeru stika z očmi temeljito sperite;
  • Izdelek hranite izven dosega otrok;
  • Ne pršite v oči.

 

Dodatne informacije

Teža 0,186 kg
SESTAVINE: Vsi izdelki v družini Energizing so obogateni s Hair Energy Complexom, ki na površini povrne ravnovesje lasišča in odpravi mikro vnetja na koreninski ravni. 
ALCOHOL DENAT., AQUA / WATER / EAU, EUCALYPTOL, PROPANEDIOL, MENTHOL, MANNITOL, GLYCERIN, LACTOBACILLUS FERMENT, NIACINAMIDE, AGASTACHE MEXICANA FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, LIMONENE, EPIGALLOCATECHIN GALLATYL GLUCOSIDE, EPIGALLOCATECHIN GALLATE
Tukaj navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo. Vedno si oglejte embalažo izdelka za najnovejši seznam sestavin.