DAVINES NATURALTECH Energizing Thickening tonik

DAVINES ENERGIZING Thickening Tonic

43,00 

Tonik za krhke lase, nagnjene k izpadanju, 100 ml

Tonik, ki se ne izpira, poveča premer lasnega vlakna in ga razširi že po prvem nanosu. Lasje so sijoči in polni, ne da bi jih obtežili. Poživlja in tonira kožo lasišča.

Opis

DAVINES NATURALTECH Energizing Thickening tonik takoj poveča premer lasnega vlakna za 10%*, učinkovito že po prvem nanosu.

*Instrumentalni testi na pramenih naravnih las.

Z energijskim kompleksom za lase in fitocevtikom s kofeinom. Dermatološko testirano. Naravne sestavine: 96,9 %. Biorazgradljivost: 95,0 %.

plastic bank

Izdelek nanesite na z brisačo osušeno lasišče in lase. Rahlo vmasirajte in razčešite po dolžinah, dokler ne dosežete enakomerne porazdelitve. Ne izpirajte.
V primeru stika z očmi temeljito sperite. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršite v oči.

Dodatne informacije

Teža 0,208 kg
SESTAVINE: Vsi izdelki v družini Energizing so obogateni s Hair Energy Complexom, ki na površini povrne ravnovesje lasišča in odpravi mikro vnetja na koreninski ravni. 
ALCOHOL DENAT., AQUA / WATER / EAU, GLYCERIN, AMP-ACRYLATES/ALLYL METHACRYLATE COPOLYMER, ISOBUTYLENE/ETHYLMALEIMIDE/HYDROXYETHYLMALEIMIDE COPOLYMER, PANTHENOL, NIACINAMIDE, DISODIUM EDTA, PARFUM / FRAGRANCE, MENTHOL, CAFFEINE, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, CITRIC ACID, LINALOOL, EUGENOL, LIMONENE, PHENOXYETHANOL, EPIGALLOCATECHIN GALLATYL GLUCOSIDE, BENZYL BENZOATE, EPIGALLOCATECHIN GALLATE
Tukaj navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo. Vedno si oglejte embalažo izdelka za najnovejši seznam sestavin.