DAVINES NATURALTECH Energizing Superactive tretma

DAVINES ENERGIZING Superactive

80,00 

Obnovitveni tretma za lasišče in krhke lase, nagnjene k hormonskemu izpadanju, 100 ml

Serum proti izpadanje las zaradi hormonskih dejavnikov. Njegova formula izboljša tonus lasišča, nadzoruje hiperprodukcijo sebuma in zmanjša izpadanje las ter izboljša gostoto las.

Opis

Čemu je namenjen Davines Energizing Superactive tretma? Zahvaljujoč svojim stimulativnim in tonizirajočim lastnostim ta losjon za lase zmanjša izpadanje las* zaradi hormonskega neravnovesja:

  • 25 % po 56 dneh;
  • 27 % po 84 dneh.

Poleg tega ta izdelek za krhke lase, nagnjene k hormonskemu izpadanju, izboljša občutek splošnega ugodja lasišča. Lase pusti čiste in lahke, ne da bi jih obtežil.

*Instrumentalni testi na 20 preiskovancih, uporaba poživljajočega šampona in Energizng Superactive tretmaja  v neodvisnih laboratorijih.

Izpadanje las se začne na lasišču. Rešite problem korenin s formulami Davines, ki preprečujejo izpadanje las. Odkrijte vse posebne izdelke za krhke lase v liniji Naturaltech Energizing. Kombinirajte ta losjon proti izpadanju las z revitalizacijskim šamponom, kot je Energizing šampon, da lasem povrnete novo življenje in moč.

Prednosti izdelkov proti izpadanju las in zakaj jih uporabljati v svoji lasni rutini:
Če imate lomljive lase, ki radi izpadajo, je nujno, da v svojo rutino za lase vključite posebne izdelke, da preprečite težavo. Pravzaprav izdelki proti izpadanju las poleg tega, da so indicirani za boj proti izpadanju las, pomagajo ponovno uravnovesiti lase v fazi rasti.

plastic bank

Nanesite na umite, z brisačo osušene lase na lasišče in masirajte, dokler se popolnoma ne vpije. Ne izpirajte.
V primeru stika z očmi temeljito sperite. Hraniti izven dosega otrok. Ne pršite v oči.

Dodatne informacije

Teža 0,137 kg
SESTAVINE: Vsi izdelki v družini Energizing so obogateni s Hair Energy Complexom, ki na površini povrne ravnovesje lasišča in odpravi mikro vnetja na koreninski ravni. 
ALCOHOL DENAT., AQUA / WATER / EAU, EUCALYPTOL, MENTHOL, GLYCERIN, MANNITOL, LACTOBACILLUS FERMENT, NIACINAMIDE, LIMONENE, TRIFOLIUM PRATENSE EXTRACT / TRIFOLIUM PRATENSE (CLOVER) EXTRACT, VIGNA RADIATA SEED EXTRACT, EPIGALLOCATECHIN GALLATYL GLUCOSIDE, EPIGALLOCATECHIN GALLATE.
Tukaj navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo. Vedno si oglejte embalažo izdelka za najnovejši seznam sestavin.

Iz iste linije izberite še